Femistyle site - Welkom bij FemiStyle Forums.
Resultaten 1 tot 6 van de 6

Onderwerp: Glacé vraagje

  1. #1
    goe bezig Array
    Ingeschreven
    Aug 2006
    Locatie
    limburg
    Berichten
    1.422
    Reputatie Macht
    9

    Glacé vraagje

    Heb vandaag glacées gemaakt toen ik ze genappeerd had met bloemsuikerglazuur liet ik ze opstijven in de koelkast zodat de suiker kon uitharden, toen ik ze terug eruit haalde bleek de suikerglazuur gekrompen te zijn, eerst was die over het ganse koekje verdeeld, en nu was die erg klein geworden.....HELPP
    ik had de glazuur gemaakt met half pakje bloemsuiker enkele druppels citroensap en 1 eetlepel water.
    recepten enkel per pb.

  2. #2
    goe bezig Array
    Ingeschreven
    Aug 2006
    Locatie
    limburg
    Berichten
    1.422
    Reputatie Macht
    9

    Re: Glacé vraagje

    Milenaaaaa.....helupppp
    recepten enkel per pb.

  3. #3
    ni te stoppen Array
    Ingeschreven
    Aug 2004
    Locatie
    oost-vlaanderen
    Leeftijd
    31
    Berichten
    22.291
    Reputatie Macht
    32

    Re: Glacé vraagje

    Citaat van: skippy
    Milenaaaaa.....helupppp

    Muizen in u frigo
    Ik weet ook nie alles..kheb al zitten zoeken ma vind nie hoe het komt

    Misschien beter om da op kamertemperatuur te laten harden..dat te koud is in de frigo..
    mannen ulder pietje krempt ook ineen é bij extreme koude

  4. #4
    goe bezig Array
    Ingeschreven
    Aug 2006
    Locatie
    limburg
    Berichten
    1.422
    Reputatie Macht
    9

    Re: Glacé vraagje

    Waha, jij bent goed, ik zal volgende keer eens proberen zoals je zegt.
    recepten enkel per pb.

  5. #5
    vollen bak Array
    Ingeschreven
    Mar 2006
    Locatie
    Molenstede
    Leeftijd
    35
    Berichten
    5.954
    Reputatie Macht
    0

    Re: Glacé vraagje

    Volgens mij is het niet de koelkast die het probleem is, maar de verhouding van het glazuur?
    Denk ik hé... hieronder het recept van SOS Piet voor tompoes. maar daar staat dan weer niet de juiste hoeveelheid water in...

    http://www.vtm.be/deperfectekeuken/c...ail.php?id=479
    Trotse mama van Hannelore (°28/04/2008)
    Fiere meter van Mathias (°22/08/2010)



  6. #6
    vollen bak Array
    Ingeschreven
    Mar 2006
    Locatie
    Molenstede
    Leeftijd
    35
    Berichten
    5.954
    Reputatie Macht
    0

    Re: Glacé vraagje

    heb effe mijn kookcursus bovengehaald, blijkbaar heb je maar enkele druppels water nodig voor 250gr bloemsuiker...
    Trotse mama van Hannelore (°28/04/2008)
    Fiere meter van Mathias (°22/08/2010)



Bladwijzers

Forum rechten

  • Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
  • Je mag geen reacties plaatsen
  • Je mag geen bijlagen toevoegen
  • Je mag jouw berichten niet wijzigen
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52